Omtrent GB-Tours

GB-Tours staat voor reizen naar Groot-Brittannië. De Britse Eilanden zijn ongetwijfeld één van de meest inspirerende plaatsen van Europa en kunnen terugvallen op een schitterende natuur, een levendige traditie en uiteraard ook de typische Britse way of life. Veel mensen denken automatisch aan Londen, maar Groot-Brittannië heeft veel meer te bieden. Een rondreis doorheen Engeland, Schotland, Wales of Ierland brengt het summum van het Britse erfgoed tot leven, maar omdat er zoveel te bezoeken valt, is het quasi onmogelijk om dit allemaal in één enkele reis te proppen. Een streekverkenning is dan ook de beste manier om een stukje Groot-Brittannië te ervaren. Neem alvast een kijkje in onze voorstellen.

Wij zijn uiteraard ook steeds bereid om een programma op maat uit te werken. Neem a.u.b. contact op voor verdere informatie en afspraken.

Wouter Feys

Wouter Feys is zonder meer een Anglofiel in hart en nieren. Al in zijn kindertijd verkoos hij de Engelse taal boven de Franse en spendeerde hij heel wat tijd in het land van Shakespeare. Ook zijn studies tonen aan dat hij enorm van de Britse cultuur houdt: hij werd regent Engels en studeerde vervolgens voor reisleider met specialisatie op de Britse Eilanden. Sinds 2001 begeleidt hij grote en kleine groepen op reis in Engeland, Schotland, Wales en Ierland. Hij heeft dan ook een enorme ervaring uitgebouwd en kent alle streken als zijn broekzak. Geen weg is hem onbekend!